Labanc Dániel weboldala

| Hobbijaim |

Néhány mindennapi programomat kilistáztam, és a teljesség igénye nélkül meg is osztottam veled. Ha többet szeretnél tudni rólam, csak kattints a tevékenységekre.

Tevékenység Hol végzem? Milyen gyakran?
Színház Időszakos
Bárhol Napi 4-5 óra
Számítógép / Laptop 2 naponta
Napi 3-4 óra
Art Kingdom
Dance Community
Heti 2
Másfél óra
Számítógép / Laptop 2-3 Naponta
Napi 2-3 óra

Színészet

11 éves koromban kezdtem a színjátszást a győri Arrabona Diákszínpad amatőr diákszínjátszó társulatban. Már 2. évben tudtam, hogy színész szeretnék lenni. 2020-ban végeztem a Gór-Nagy Mária Színitanodában. Jelenleg két színházban játszom színészként. A debreceni Csokonai Nemzeti Színházban játszom a Dés-Grecsó-Geszti által színpadra adaptált Pál utcai fiúk c. musicalben. Emellett Budapesten az Újszínházban játszom Herczeg Ferenc - Az élet kapuja c. darabjában. A jelenlegi tanulmányaim mellett és után is szeretnék aktívan színházban dolgozni. Bízom benne, hogy ez a két szakma, hiába ennyire különböző, mégis megférnek majd egymás mellett. Íme a jelenlegi előadás, amiben szereplő vagyok:

Éneklés

Mióta az eszemet tudom állandóan énekeltem. Sajnos sosem volt lehetőségem professzionális hangképzésre a színész iskoláig, azonban ott elsajátítottam az alapokat, aminek köszönhetően rendszeresen kaptam meghívást különböző eseményekre, rendezvényekre. Ma már csak hobbi szinten űzöm ezt a tevékenységet, ha akarják, ha nem!

Játék

Mikor elkezdtem a szoftverfejlesztő szakot, tudtam, hogy szükségem lesz egy jobb teherbírású eszközre. Régi laptopomat leselejteztem, és elkezdtem gyűjteni az újra. Mikor sikerült megvennem, a nagy teljesítményt végül nem csak a tanulásra, hanem a játékokra is kedvem támadt kihasználni. Így kikapcsolódásként rendszeresen szoktam elővenni 1-1 letöltött játékot, és néhány óra erejéig belemerülni.
Kedvenc játékaim:

  • World of Warcraft
  • Alice - Madness Returns
  • Borderlands 1,2,3
  • Leauge of Legends

Tánc

Gyerekkoromban beírattak a szüleim Rokira, de valahogy sosem voltam az a mozgásigényes srác. 14 éves koromban, mikor már a bátyám meg a nővérem is elkezdett táncolni éreztem, hogy nekem is eljön egyszer az időm. De valahogy sose jött el. Mindig fontosabb volt az iskola, a színjátszás, a barátok. Idén, 2020-ban kezdtem el egy tánccsoportba járni, ahol professzionális táncművészektől tanulhatok mozgáskultúrát, és ismerhetem meg önmagamat. Hiába csak 2 hónapot tudtam járni a korlátozások miatt az AK Dance Community-be, mégis alig várom, hogy folytathassam. Íme egy videó a táncegyesületről:

Programozás

Inkább még tanulmány, mintsem hobbi, mégis sokszor azon kapom magam, hogy ha van egy kis szabadidőm, szívesen foglalkozom azokkal a kérdésekkel, melyek a tanórán felmerültek bennem, de nem kaptam rá választ. Szívesen önfejlesztem magam iskolán kívül, és tanulmányozok más programokat, hogy attól is csak egyre jobb legyek mind az iskolában, mind pedig majd a szakmában. Kiváncsian várom, mit tartogat nekem az élet a szakmán belül ezután a suli után.